Mozaik Showbizz

TEŠKO MU JE OSTATI HLADAN

Gospodin savršeni malo se zaigrao: najprije je organizirao seksi snimanje, pa opet ljubio novu djevojku i Daisy poslao kući

TEŠKO MU JE OSTATI HLADAN

Gospodin Savršeni iz istoimenog RTL-ova showa malo se zaigrao. Goran Jurenec u posljednoj je epizodi odveo Beograđanku Aleksandru Mitrović na njihov drugi spoj nasamo, a pravo je iznenađenje uslijedilo kada su stigli na odredište. Naime, Jurenec je za manekenku pripremio fotografiranje u izazovnim pozama i seksi donjem rublju.

- Potpuno je drugačije raditi s nekim tko ti se sviđa i s nekim kada vam je to posao, što se moglo vidjeti na meni jer se nisam mogla uozbiljiti i nisam se mogla koncentrirati na kameru. U njegovoj je blizini vruće i leptirići su bili prisutni pa sam u jednoj sekundi pokleknula, ali ostalo smo se ponašali profesionalno - izjavila je Aleksandra koja je Goranu dala mali poljubac, a on je priznao kako mu je bilo vrlo teško ostati hladne glave pokraj takve djevojke.

Gospodin Savršeni je nakon snimanja isplanirao još jedan spoj za Aleks te rezervirao cijelo kino samo za njih. Krenuvši gledati film, koji im je bio najmanje važan, zajedno su se stisnuli u jedan stolac, a Goran se nije mogao suzdržati i poljubio je Aleks.

- Aleksandra i ja izgubili smo se u razgovoru i nismo ni primijetili da je film počeo jer smo ona i ja samo gledali jedno drugo. Ako to nije smisao romantičnog spoja, onda ne znam što je - priznao je Jurenec, a Beograđanka je bila jako zadovoljna što je ona djevojka s kojom se nije mogao suzdržati.

Za to vrijeme Zagrepčanka Hana Rodić kovala je plan za svoj spoj s Goranom i smetalo ju je što je već poljubio Aleksandru i što će se sigurno opet s njom ljubiti.

- Iako je Goran super muškarac, iskreno, ono što radi, baš mi ne odgovara i morat će se malo više potruditi oko mene - kazala je Hana koja je Gospodina Savršenog pozvala u Maksimir na acroyogu i piknik u prirodi, gdje su imali priliku iskreno razgovarati o svom odnosu.

- Htjela sam te pitati kako ti je kad smo nas dvoje zajedno - upitala je Hana na što je Goran rekao da mu je lijepo s njom, ali da još uvijek nije siguran tko je prava Hana. Kako bi mu pokazala da joj je stalo do njega, atraktivna crnka odlučila je skinuti leće kako bi Jurenec prvi put vidio boju njezinih očiju, što ga je u potpunosti očaralo.

- Imam osjećaje prema tebi inače mislim da ne bi došlo do našeg poljupca - kazao je Goran, a Hani su bile dovoljne njegove iskrene riječi i duboki pogled kako bi prošao na njezinu "popravnom ispitu".

Kasnije je došao red na šestu ceremoniju ruža, kad je Gospodin Savršeni nasamo popričao s nekoliko djevojaka i na kraju donio tešku odluku da Daisy Zaccarin napušta vilu.

- Stvarno mi je žao, nekako jednostavno nismo imali priliku i od srca ti želim sve najbolje i da nađeš svoju sreću u životu - iskreno joj je kazao Goran, a Daisy je bilo drago što se vraća svom životu izvan showa, iako nije očekivala ispadanje. 

Naslovnica Showbizz