Mozaik Showbizz

šok u 'zvijezdama'

Vrući verbalni sukob među članovima žirija: ljutiti Jacques napustio studio!

šok u 'zvijezdama'

To se baš čekalo, vrući verbalni sukob među članovima žirija RTL-ovog realityja Zvijezde u petak navečer, tijekom kojeg je Jacques Houdek kolegi Tonču Huljiću rekao kako je neljubazan, nekolegijalan, ne OK i ne fer, te da mu je užasno smiješan u svojim prosudbama.

- Ti si smiješan, smiješan si u svojim prosudbama. Kaj mi biramo, miss simpatičnosti, ili zvijezdu novu koja se bavi glazbom. Ti si najpametniji, sve znaš, najbolji si. Možda da Tonči odluči. Mi smo svi suvišni - naveo je Houdek Tončiju, i potom se rezolutno digao i razljućeno napustio prepuni studio, poprativši to pitanjem – što će on u ovom žiriju.

Houdek znade biti zločest kada mu nešto ne odgovara, a ovom slučaju to je bio komentar i Huljićeva konačna ocjena na račun kandidata Danijela Kranjeca, inače Houdekovog učenika u studiju.

Njegov odlazak šokirao je natjecatelje, publiku i žiri koji je vjerovao, a Nina Badrić to i upitala, kako je to bio dogovoreni, prethodno planirani show perfomans. 

I dok su se oni čudili Houdekovoj teatralnoj izvedbi, Jacques se vratio, i opet iznenadio studio.

- Jacques ja tebe volim – poručio mu je Tonči, na što je Jacques prokomentirao kako mu je malo došlo loše zbog Tončijevih ocjena.

Show must go on...

Naslovnica Showbizz