Mozaik Showbizz

Tko se plasirao?

'Opterećenost naših žena da budu savršene domaćice nije dobra...': Splićanke pokupile zanimljive komentare u 'Supertalentu', slijepi autist rasturio Mišinim hitom

Tko se plasirao?

Četvrta polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je pretposljednja dva finalista. S najvećim brojem glasova gledatelja u finale se plasirao Denis Barta, slijepi pjevač iz Sarajeva, a drugog finalista birao je žiri koji je između Elene Brnić i Cheerleading kluba Lana jednoglasno odlučio da u finale šeste sezone Supertalenta ide - Elena.

Denis Barta, slijepi autist koji je rasplakao Hrvatsku: sviranjem na ulici financira liječenje u Italiji, a otac mu je prekinuo karijeru jer sin bez njega navečer ne može zaspati

A Barta je ponovno uspio rasplakati cijeli studio. Nakon svog prošlog nastupa kad je rasturio Oliverovim hitom "Oprosti mi, pape", uspio je, neočekivano, još više dirnuti publiku legendarnom pjesmom Miše Kovača, "Ostala si uvijek ista".

"Ja mislim da je svaka riječ apsolutno suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, Denis je superčovjek, Vi ste superotac, vi ste van svake kategorije i ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisla i onda slušam Denisa i shvatim da njegov život bez glazbe za nas ne bi bio bogat i oplemenjen", poručila je raznježena Martina Tomčić Denisu i njegovu ocu Nebojši, koji je posvetio život brizi za svog bolesnog sina. 

"Postoje nastupi poput Denisovog nakon kojega je glupo reći koliko je super bio. Denise, ti spadaš u heroje, a ne u supertalente!", poručila je Sarajliji Maja Šuput, a čestitao mu je i ostatak žirija. 

Elena Brnić, djevojčica s anđeoskim glasom i Majin zlatni gumb prva je probila led nastupivši s pjesmom Jessie J. "Flashlight".

"Niti u jednoj sekundi nije mi palo na pamet da bi ti večeras imala loš trenutak. Ja sam znala da si ti jedno malo prekrasno stvorenje predviđeno za ovu pozornicu! Zvučala si fantastično! Ja sam toliko ponosna i na sebe i sada sam potvrdila da imam najbolji zlatni gumb!", ponosno je kazala sutkinja Maja.

Davor je rekao kako je bila predivna te je čak i njega uspjela provesti kroz razne emocije, a Janko je ustvrdio da je jako zrela u svom nastupu. Martina je pustila suzu nakon Eleninog nastupa te komentirala: "Da li sam subjektivna? Jesam. Da li mogu biti ponosnija sada ovoga trenutka? Teško. Da li krene suza od čarolije trenutka? O da!".

Od ostalih natjecatelja, žirija su se dojmile skupine Flamenco Split, plesačica Dora Pavlić koja je na pozornicu Supertalenta dovela je dašak Broadwaya te mladi splitski mađioničar Daniel Đogaš.

Posebno je bio zanimljiv komentar koji je Martina uputila "flamenco" djevojkama: "Ta ženska snaga, ta opterećenost hrvatskih žena da budu savršene domaćice, savršene u poslu, nije dobra... Vi pričate tako dobru priču!" 

Davor je pak zaključio da su opravdale ono što traže u Supertalenu, a to je da kandidati od audicije budu puno bolji u polufinalnima.

Naslovnica Showbizz