Mozaik Showbizz

TOTALNO DRUKČIJA

'Ne, nikako!' zavapili su neki: Ana Gruica napravila najveću promjenu u izgledu, ali ovo nije prvi put, pronašli smo izdanja koje je javnost zaboravila

TOTALNO DRUKČIJA

Jedna od najvećih promjena koju crnka može napraviti jest da se pretvori u plavušu. Ovih dana to je za potrebe uloge u seriji napravila jedna od najpopularnijih i najslavnijih crnki s velikog platna, prelijepa Monica Belluci, a na istu vrstu preobrazbe odlučila se i njezina splitska kolegica Ana Gruica Uglešić.

No ona je, čini se, svoju kratku crnu kosu obojala u plavu "za stvarno".

"Kad ne želiš minjat muža, ti promini..." - uz ovu je poruku objavila fotografiju na Instagramu, gdje je upitala svoje pratitelje sviđa li im se kao plavuša ili ne.

Reakcije su bile podijeljene, no ipak je više onih koji smatraju da atraktivnoj glumici sve opcije jednako dobro pristaju.

"Apsolutno da!", "Super si, kako god!", "Na lipoj ženi sve lipo stoji!"... - komplimentirali su joj, a pohvalama su prisnažila i poznata imena.

"Top!" - poručio joj je Ivo Perkušić, "Blistaš baby!" - prisnažila je Iris Androšević.

"Neeeeeeee", "No!", "Ne! Plava ni slučajno!", "Ne plava. Sa smeđom kosom oči ti dolaze do izražaja. Izgledaš super i ne mijenjaj boju", "Lipo, ali lipša si mi malo tamnija, svijetli kesten" - savjetovali su drugi.

A mi smo se sjetili da je Ana Gruica već davno prije bila plavuša, pa čak i crvenokosa. Splićanka definitivno nije tip koji zazire od promjena, dapače.

Evo samo kraćeg presjeka...

 

Naslovnica Showbizz