Mozaik Showbizz

50 VELIKIH GODINA

U šušuru snimljen i Vladimir Šeks u zanimljivom ženskom društvu, nema tko nije došao guštati uz sjajnu Velkovsku

50 VELIKIH GODINA

Proslavljena umjetnica, glumica i šansonjerka Kostadinka Velkovska u čast 50. godina sjajne karijere i 70. godina jednako uzbudljivog života održala je koncertnu proslavu u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Glumica čija je jedna od prvih važnijih uloga bila ona Eve Koprivnjak u “Bombaškom procesu”, te koja je u "Kerempuhu", gdje je radila od 1973. do 2014. znala odigrati i više od 30 izvedbi mjesečno, pozvala je i zaimljive goste.

Na pozornici su joj se pridružili Sandra Bagarić, Gazde, Nina Erak, Ezerki &7/8, a u prepunom gledalištu je bilo isto toliko poznatih lica.

Naš je fotoreporter snimio Vesnu Milković, Sanju Pilić, Sonju Šarunić, Mariju Sekelez i druge protagoniste zagrebačke kulturne scene, među ostalima i raspoloženog Vladimira Šeksa u zanimljivom ženskom društvu. 

Kostadinka Velkovska svima je priušila ugodnu večer za pamćenje, a ovih je dana u razgovoru za Jutarnji simpatično konstatirala:

"Kao mlađa, uvijek sam morala glumiti nekakve kurve, a sad završavam karijeru sa sveticama, glumim Majku Terezu u predstavi “Svetica u tami”. Igrala sam i Gospu...".

Velkovska se četiri puta udavala, tri su joj muža umrla, danas je majka Nikole te baka Frana i Dore.

"Ima 10 godina da sam odustala od ljubavi između muškarca i žene. Tako sam odlučila" - otkrila je uvijek dojmljiva šansonijerka.

Naslovnica Showbizz