Mozaik Showbizz

POVEĆAVA SE OBITELJ

Reality zvijezda i reper usvajaju dječaka iz Armenije: evo koje su mu ime odlučili dati

POVEĆAVA SE OBITELJ
Kim Kardashian
Kim Kardashian
Kim više ne smije rađati zbog zdravstvenih problema
Kanye West sa Kim želi imati sedmero djece, a čini se da stiže četvrto

Slavni reper nedavno je šokirao svoju suprugu kad je rekao kako želi imati sedmero djece, a sad se čini da će barem četvrto ipak stići, ali ne na isti način kao prethodnih troje.

Naime, reality zvijezda Kim Kardashian i Kanye West navodno usvajaju dječaka iz Armenije odakle je porijeklom njen pokojni otac Robert, odvjetnik i biznismen poznat kao prijatelj i branitelj O.J. Simpsona tijekom suđenja za ubojstvo 1995. godine.

Kim i Kanye su u kontaktu sa sirotištem u Armeniji koju su posjetili prije tri godine i planiraju ponovni odlazak u sljedećih nekoliko tjedana, tvrde upućeni izvori. Ako su informacije točne, već su odabrali i ime za dječaka, zvat će se Sam po Kiminom prapradjedu Saghatela Kardaschoffu koji je ime promijenio u Sam Kardashian kad je došao u Sjedinjene Američke Države.

Kim je rodila dvoje starije djece, petogodišnju North i dvogodišnjeg Sainta, ali više ne smije rađati zbog zdravstvenih problema koje je imala u obje trudnoće, otkriveno joj je vrlo rizično stanje zvano "placenta accreta". Radi se o abnormalnom srašćivanju posteljice sa stijenkom maternice, što može izazvati za život opasno obilno krvarenje tijekom poroda.

Stoga je treće dijete slavnog para, kćerkicu Chicago, rodila surogat majka.

Naslovnica Showbizz