Mozaik Showbizz

TREĆE DIJETE GA NE ZANIMA

Popularni glumac u lipnju se podvrgnuo testu očinstva, ali sada ne želi upoznati tek rođenu kćerkicu

TREĆE DIJETE GA NE ZANIMA

Za nju, čini se, nije predviđena nikakva uloga u njegovom životu. Popularni američki glumac Owen Wilson, naime, još nije upoznao, niti ima takvu namjeru, svoje treće dijete, kćerkicu Lylu, koju je njegova bivša djevojka Varunie Vongsvirates rodila u listopadu.

U lipnju se 49-godišnji Owen dobrovoljno podvrgnuo testu utvrđivanja očinstva nakon što je Varunie tvrdila da je trudna s njegovim djetetom.

Očinstvo je potvrđeno, a u to je vrijeme izvor blizak glumcu kazao kako je on divan otac dvojici sinova s čijim je majkama ostao u toplim, bliskim odnosima. Rečeno je tada i kako će, bude li očinstvo potvrđeno, Owen sigurno ispunjavati sve svoje obaveze prema djetetu.

Sada su izvori za Us Weekly kazali kako je Wilson u lipnju na sudu ispunio "kućicu" prema kojoj neće posjećivati dijete i ne želi skrbništvo. A malena Lyla je "pljunuti" tata, ima blijedi ten, plavu kosu i oči. Wilson navodno uopće nije kontaktirao s Varunie tijekom trudnoće i nakom poroda usprkos činjenici da su bili u vezi gotovo pet godina.

Wilson ima sedmogodišnjeg sina Roberta, koji je nazvan po njegovom ocu, s bivšom djevojkom Jade Duell, i četverogodišnjeg Finna s fitnes trenericom Caroline Lindqvist.

Naslovnica Showbizz