Mozaik Showbizz

Velika fešta ne dolazi u obzir

Poznata voditeljica potvrdila naklapanja: zaručila se za dugogodišnjeg dečka, otočkog poduzetnika, ali kaže da o vjenčanju još uvijek - ne razmišlja

Velika fešta ne dolazi u obzir

Voditeljica i manekenka Jelena Glišić potvrdila je ekskluzivno za Story velike novosti. Prije nekoliko se tjedana zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića.

"Istina je, zaručena sam!", potrvdila je za Story, uz zanimljiv dodatak da o piru, barem trenutno - ne razmišlja.

"Tek sam zaručena i neka neko vrijeme bude tako, a onda ćemo lako planirati. Znam samo da neće biti velika svadba jer to ne želi ni jedno od nas", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako te pitaju moja ljubavi Jel’ nam lipo reci je Imamo na svitu sve.. ❤️

A post shared by jelena_glisic (@jelena.glisic) on

Jelena je, čini se, odlučila još se neko vrijeme posvetiti karijeri. Kako je nedavno ispričala za Gloriju, nekoliko godina studirala je pravo, no od tog je studija odustala. Zatim je upisala je jedno visoko učilište u Zagrebu za pravo i financije gdje je završila dva smjera: Upravljanje ljudskim potencijalima i Menadžment financija.

U istom je intervjuu otkrila i što ju je privuklo kod dečka, danas zaručnika: smisao za humor i zrelost osobine su koje cijeni, a sada je spremna i za novo životno poglavlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👗👌🏻🌞

A post shared by jelena_glisic (@jelena.glisic) on

Naslovnica Showbizz