Mozaik Showbizz

'SUPERTALENT'

'Žena je iz Sinja, priča kako priča! Al' pismu je izvela vrh!': od mornaričke pješakinje koja 'voli izgledati seksi' tako sjajan nastup nitko nije očekivao, društvene mreže gore

'SUPERTALENT'

"Puni ste neočekivanih momenata i obrata koje ja volim. Izbor pjesme neočekivan za outfit i osobnu prezentaciju. Ne mogu puno prigovoriti vokalu, meni se sviđa, čujem nedorađenosti određene, meni je malo za ovaj tip glazbe i ovu poruku pjesme prezentacija i interpretacija bila previše“ - riječi su kojima je Martina Tomčić ocijenila nastup Zrinke Matić i jedina joj dala ne, no zahvaljujući podršci Janka Popovića Volarića, Maje Šuput i Davora Bilmana, 33-godišnja Sinjanka, koja je definitivno bila jedan od najuzbudljivijih momenata sinoćnjeg "Supertalenta", izborila je daljnji nastup.

Upravo su Zrinkina prezentacija, što narativno ("Imam različite stilove izgleda, ali volim izgledati seksi"), što stylingom, uzburkali strasti i na društvenim mrežama, gdje je iz svih komentara vidljivo da su od mlade gospođe, koju je na natjecanje nagovorila kćer, očekivali da će zapjevati "cajku".

"Tvrd" izgovor i odsječne rečenice u predstavljanju, lišeni bilo kakve poetičnosti, nisu dali naslutiti da će ova djelatnica HRM-a, kako se predstavila, izvesti tako uspješno tako suptilnu skladbu.

"Bolji cabaret izričaj od prijašnje i ne sudite knjigu po koricama!" - komentirao je gledatelj.

"A šta je tribala, žena iz Sinja, priča kako priča. Al' pismu je izvela vrh..." - složila se druga.

"Pjevaj ženo, al' nemoj pričat, matere ti" - ipak je zatražila još jedna gledateljica.

"Ostali smo paf kad je nakon onog kreštavog glasa zapjevala..." - priznala je još jedna.

"Upravo tako! Žena je rasturila!" - zaključila je i druga i brojne su dale "lajk" ovom komentaru. 

 

U posljednjoj audicijskoj emisiji točka koja je definitivno ostavila najveći dojam na žiti bio je nastup tročlanog sastava Cabaret a la carte, a djevojke su izvele broj "Big Spender" iz mjuzikla "Sweet charity".

''Karolina, pojela si i pomela si pozornicu! Ta minucioznost pogleda, svjesnost kuta pod kojim gledaš, čak si se razigrala s ovim odlijepljenim natjecateljskim brojem. Ti si apsolutno rođena za stage. Ti si po svim karakteristikama i plesačkim i glumačkim i bojom glasa za formu koja se zove glazbeni teatar, najkompleksnija forma jer uključuje sve discipline" - ocjene Martine Tomčić upućene voditeljici skupine Karolini Suši nisu mogle više komplimentirati...

Naslovnica Showbizz