Mozaik Showbizz

Teška drama

Na relaciji Split - Švicarska već se mjesecima odigrava prava sapunica: Sonja Dvornik se hvali teti novim dečkom, seksi sportašem, a ovaj u isto vrijeme čeka bebu s prelijepom arhitekticom

Teška drama

Ljubavni život Gorana Bezine, nekadašnjeg igrača zagrebačkog hokejaškog kluba Medveščak trenutačno je nalik nekoj telenoveli.

Splićanin sa švicarskom adresom očekuje dijete s Ivonom Zlatić s kojom je bio u vezi sve dok nije upoznao fotografkinju Sonju Dvornik, piše Story. Sudbonosni susret dogodio se ovog ljeta upravo u Splitu gdje Sonja živi i radi, a u kojem hokejaš često ljetuje jer je i sam rodom iz grada podno Marjana.

"Nemam komentara", bilo je sve što nam je Sonja Dvornik kazala svojoj novoj ljubavi.

Inače, njegov otac Tonko igrao je u vaterpolskom klubu Mornar,a kad je Goranu bilo tek deset godina cijela se obitelj preselila u Švicarsku gdje je prvo trenirao vaterpolo, da bi se naposljetku zaljubio u hokej.

Jedan od najboljih splitskih hokejaša, kako mu tepaju neki mediji, iza sebe ima propali brak. Sa suprugom Carole, inače Švicarkom, ima dvoje djece.

I dok je njegova sada već bivša djevojka Ivona, po zanimanju arhitektica, na Instagramu prije nekoliko mjeseci objavljivala fotografije svog trudničkog trbuščića istodobno šaljući srca Goranu, njegova nova odabranica također se na istoj društvenoj mreži hvalila stasitim 38-godišnjim hokejašem.

 

Sonja je objavila njihovu zajedničku fotografiju i odgovorila teti Katarini koja živi u Teksasu kako će je iduće godine sigurno upoznati s Goranom s obzirom da mu uskoro počinje nova hokejaška sezona.

Iako se trebao oženiti s trudnom Ivonom, kad je upoznao Sonju, navodno se toliko zaljubio u plavokosu Splićanku, da je odlučio ostaviti buduću majku svog djeteta i pozvati novu djevojku da dođe živjeti s njim u Švicarsku. Hoće li možda nju umjesto Ivone odvesti pred oltar, u ovom trenutku samo on najbolje zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Architecture-👩🏼‍💻 trying to make this world a little bit more like our dreams

A post shared by Ivona (@ivy_corleone) on

 

Naslovnica Showbizz