Mozaik Showbizz

ISPOVIJEST

Reality zvijezda pozirala potpuno gola pa poručila: Osjećala sam se tako neatraktivno, mislila sam da više nikada neću spavati sa svojim suprugom

ISPOVIJEST

Najpoznatija reality zvijezda današnjice Kim Kardashian West pozirala je naga za The Richardson, časopis posvećen seksualnosti.

Osim atraktivnih snimki koje je starleta podijelila na svom Instagramu i koje su u rekordnom roku prikupile nekoliko milijuna lajkova, Kardashian West je s obožavateljima podijelila i svoje nesigurnosti. 

- U trudnoći sam dobila gotovo trideset kilograma. Imala sam osjećaj kao da to nisam je, osjećala sam se tako neatraktivno… Na kraju trudnoće sam pomislila da nikada više neću spavati sa svojim suprugom.

Osjećala sam se tako loše – kazala je Kardashian koja nije skrivala kako su njezine prve dvije trudnoće bile izrazito teške pa je njezino treće dijete na svijet donijela surogat majka.

Iako, kao što se vidi iz priloženih fotografija, Kim nema problema s pokazivanjem svoga tijela, otkrila je da je u privatnom životu jako sramežljiva.

- Zapravo mi je jako neugodno razgovarati o seksu. Nije mi problem stajati potpuno gola ispred pedeset ljudi na snimanju, ali kad sam s nekim jedan na jedan, jako sam sramežljiva i nesigurna – kazala je starleta.

Naslovnica Showbizz