Mozaik Showbizz

BEZ ŠMINKE, S PJEGICAMA

'Da se danas slikam rekli bi da slavim 50-ti!'  poručuje Blaće uz rođendansku tortu, a mi smo je se prisjetili s trogirskog jedrenja na početku karijere

BEZ ŠMINKE, S PJEGICAMA

Sigurnost, samosvjesnost, opuštenost, realnu količinu kritičnosti... sve ono što bi trebalo život učiniti jednostavnijim ženama u kasnijim 30-ima, obilježava i RTL-ovu voditeljicu Antoniju Blaće.

Pa kad je večeras na Instagramu obavijestila svoje pratitelje da slavi 39. rođendan, te vijest ilustrirala "starijom" slikom s tortom, uz komentar da bi uz današnju izgledala kao da slavi 50., zapravo se tek dobro našalila, jer omiljena Šibenčanka i dalje izgleda jako dobro. 

Godine njezinom izgledu gode, pa i kad službeni stilisti pogriješe u odabiru kombinacije za nju, i nepotrebno je "predoziraju", ova Šibenka rijetko u svoje privatno vrijeme griješi s odjećom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Otkad se "ukazala" na malim ekranima 2005. godine, Blaće je vodila sve najudarnije showove RTL Televizije. Od Big Brothera u njegovim najgledanijim izdanjima do propalog showa "Anno: Godine Gospodnje".

Iza kamera je stala kao producentica u "Životu na vagi".

Kako se Antonija mijenjala kroz godine i projekte, pogledajte u našoj fotogaleriji, a na jednoj od prvih fotografija iz vremena kad je postala poznata snimili smo je na regati u Trogiru.

Bez imalo šminke i s pjegicama, Blaće je izgledala kao djevojčica.

 

 

 

Naslovnica Showbizz