Mozaik Showbizz

Bajkovito izdanje

'Čarolija prestane kad sveti Duje zazvoni ponoć!': Splićanka se pohvalila večernjim provodom na jahti na Zapadnoj obali, posebno istaknula haljinicu

Bajkovito izdanje

Ljubitelji šansone u Dalmaciji za nju su čuli odavna, mlađa ekipa prepoznala je njen glas u showu "The Voice", hrvatskoj verziji, no Splićanka Ana Opačak zapravo je već godinama stalna gošća brojnih bina u gradu i šire - gaže joj nisu nikakva nepoznanica.

Dapače, kako je sama istaknula na društvenim mrežama, iza ove vedre Dalmatinke serija je uspješnih nastupa, a cijelo ljeto nije imala ni jedan jedini slobodan dan. Zaljubljenici u glazbu poput nje to vjerojatno i ne predstavlja neki problem; čak je i supruga Nikolu upoznala na jazz koncertu, čini se da je cijeli njen život uronjen u glazbu...

No isto tako lijepo je kada se pojavi jedan slobodan dan, pa ga se provede ne radeći ama baš ništa. Svojim se guštanjem na prvi takav ove sezone pohvalila Ana na svome Instagramu. Objavila je fotografiju sa splitske Zapadne obale, a napisala i šaljivu porukicu za svoje vjerne pratitelje.

"Ali ne zaboravi Pepeljugo, čarolija prestaje kad sveti Duje (u pozadini slike) zazvoni ponoć!" Nakon mjeseci svakodnevnih nastupa bez pauze i odmora, imaš slobodnu večer pa je provedeš ko prava pepeljuga... Staklene cipelice nisu smjele na jahtu pa se ne vide, a kočija koja me dovezla već se pretvorila u bundeva od koje danas kuham slasnu krem juhicu. Dobro jutro svima!", poručila je Opačak.

I doista njena haljinica djeluje poput one Pepeljugine, a ništa manje bajkovita nije ni njena okolina. Ugodna splitska noć, dobro društvo i malo odmora sve je što joj treba kako bi napunila baterije.

Naslovnica Showbizz