Mozaik Showbizz

Ima stila

'Postoji samo jedna mama...': jedna od rijetkih fotografija Sevine svekrve oduševila pratitelje na društvenim mrežama, evo što joj je poručio razdragani Igor

Ima stila

Koliko god obitelj Kojić bila prisutna u javnosti i na društvenim mrežama, to ipak ne vrijedi za baš sve članove.

Popularan u susjednoj državi, pa i u regiji, Dragan Kojić Keba je čest gost zabavnih emisija i predmet napisa u novinama, a ženidbom za najveću zvijezdu na Balkanu, zanosnu Severinu, i njegov sin Igor ostvario je gotovo jednaku popularnost.

No majku obitelji, Sevinu svekrvu, ne viđamo često. Olja Kojić nije ni upola prosutna u medijima kao njen suprug primjerice, ali svakom pojavom u javnosti, oduševi "publiku".

Ovaj put dojmila se pratitelja sina Igora na društvenim mrežama. Razdragani Kojić junior objavio je majčinu fotografiju kako bi joj poslao dirljivu porukicu za rođendan...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postoji samo jedna #mama 🎂 Srećan rodjendan 🎂🎁🎉✨

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on"Postoji samo jedna mama. Sretan rođendan!", napisao je, a ubrzo su požurili gospođi Olji čestitati i pratitelji. Oglasila se i Severinina BFF, Iva Radić, oduševljena "svekrvinom" pojavom.

Moramo priznati da određenom broju godina unatoč (ulazi u 54.), Olja izgleda sjajno, a "outfitom" je pokazala i da itekako ima stila.

Naslovnica Showbizz