Mozaik Showbizz

Zgodna Trogiranka

'Kad te mama vodi na more': Lokasova cura pozirala na Čiovu u kompletnoj opremi i popularnom kupaćem; 'Budi dite to ti triba', poručuje

Zgodna Trogiranka

Da je Joško Lokas u vezi sa zgodnom Trogirankom Jelenom Katarinom Kapom, znaju vjerojatno i oni koji za manekenku prije nisu ni čuli. "Novi par na sceni" više i nije toliko nov, ali svejedno izazivaju zanimanje javnosti, koliko god to bilo teško razumjeti.

No prelijepa Jelena nije samo "privjesak" dečku. Karijera modela odvela ju je nedavno u Monaco, a od angažmana za razne domaće modne kuće ne zna kada odmoriti, a u njene radne zadatke itekako su upućeni njeni pratitelji.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👙 @missoni 👠 #fashionshow #grandprix #monaco #missoni #models

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on


No prepunom rasporedu unatoč, Kapa ipak stigne svratiti kući, a i okupati se na Čiovu. Omiljena joj je štacija Duga uvala na poluotoku, a tamo je danas povela i svoju majku.

Odnosno mama je na more odvela nju. Zaigrana i vesela, Jelena je objavila fotografiju na kojoj pozira u "dječjem" stilu, kako je i sama napisala.
 


"Kad te mama vodi na more, maska i peraje su obavezna oprema. Zar ne?", priupitala je 26-godišnjakinja pratitelje uz dodatak "Budi dite to ti triba".

Mnoge je oduševio i odabir kupaćeg kostima; Jelena je inače poznata po minijaturnim varijantama bikinija, no popularni "baywatch" model stoji joj kao saliven.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...i zato ti more hvala...❤️ #summer2018 #enjoyinglife #mypieceofheaven

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

 

Naslovnica Showbizz