Mozaik Showbizz

Sretna i uzbuđena

'Učimo kako istraživati svijet u troje': domaća slatkica među sportašicama uoči druge godišnjice braka podijelila lijepu vijest

Sretna i uzbuđena

"Sažetak 730 dana braka", započela je precizno Ana Jelušić, domaća "slatkica" među sportašicama, svoju objavu na Instagramu, a cijeli njen smisao nalazi se na kraju.

Bivša skijašica htjela je zapravo na simpatičan način podijeliti s pratiteljima svoju ogromnu sreću - trudna je, a suprug i ona ne mogu zbog toga biti sretniji.

Vijest je objavila uoči druge godišnjice braka s Travisom Blackom, marketinškim menadžerom u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, tako da se za Jelušić sve "posložilo".
 


"Prva godina - putovati svijetom u potrazi za avanturama", nastavila je dalje Ana pratiteljima prepričavati sažetak svoga braka, a uz prvu stavku označila je i "kvačicu". I druga, naslovljena kao "praviti se da ste odrasli" je obavljena, no treća je ostala otvorena...

"Naučiti kako istraživati svijet u troje", ono je što Anu pomalo plaši, no vjerujemo da se ipak radi o vrsti slatke zabrinutosti. 

Naslovnica Showbizz