Mozaik Showbizz

PRŠTE OD SREĆE

Intimu prije nisu 'dijelili', ali emocije su ovih dana odvrnute na najjače: Viktorija Rađa objavila strastveni trenutak s Dinom

PRŠTE OD SREĆE

"Zbog jedne ljubavi", "Čestitke, famozni ste mi!", "Bravooooooo- ovo je dokaz da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena"... slili su se oduševljeni komentari i čestitke na Instagram profil Viktorije Rađe, koja je objavila strasni poljubac sa svojim mužem, što inače ne čini.

Splitska ljepotica nikad nije bila sklona objavama intimnijih momenata, no veliki događaji, poput primanja Dina Rađe u košarkašku Kuću slavnih ipak su jedinstveni događaji u životu, pa nose i bude puno emocija.

'Moja žena, moja životna srodna duša...': poruka Dina Rađe supruzi Viktoriji toliko je emotivna da nije bilo suhog oka u dvorani, evo kako je Splićanka reagirala

"Dan poslije" - pojasnila je Viki uz fotografiju, na kojoj je, odjevenu u zelenu majicu Boston Celticsa, njezin proslavljeni muž "grabi" u poljubac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The day after💍❤️🏀 #husbandandwife #basketballhalloffame

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Dino Rađa je inače na svečanosti primanja svoj stayling zaokružio kvadratom na "kockice", a "kockice" je na leptir mašni nosio i sin Niko.

"Unijeli smo dašak Hrvatske u Springfield, u Hall of Fame. Ponosno." - apostrofirala je Viktorija Rađa.

Među čestitarima se našlo i jako puno poznatih lica, poput Nine Badrić koja je na nježnu objavu para reagirala poslanim poljupcima.

Dino Rađa je inače zanimljivo reagirao i na ideju splitskog estradnog menadžera Ivice Bubala, koji je izrazio želju da se u Splitu organizira grandiozni doček za velikog splitskog košarkaša iz Amerike.

"Fala na dočeku, ali neka fala. Meni je doček ovo na fejsu sta dobijan od ljudi, a biće kad buden iša po gradu svaki dan malih dočeka. Moje vrime je prošlo. Triba da se pamti, ali ipak je prošlo. Ionako odma iden za Osijek s reprezentacijon i tamo svih njih podržite 14.9." - pozvao je skromno Rađa, kojeg su i u ovoj prigodi, naravno, "zatrpali" čestitkama.

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz