Mozaik Showbizz

'Otok i dobra jahta'

'Noge zavodljive kao da joj je dvadeset!': ako ste se pitali gdje je nestala Alka Vuica, njene fotografije s ljetovanja na Hvaru sve govore

'Otok i dobra jahta'

Nekada sveprisutna Alka Vuica iz javnog se života u zadnje vrijeme ipak povukla. Ne viđamo ju često na društvenim zbivanjima, ne komentira svojim poznatim "bez dlake na jeziku" stilom zanimljive i manje zanimljive događaje u državi, prorijedili su se i nastupi... Alka se ovog ljeta, očito, odlučila odmoriti.

Na to ukazuju i mnoge fotografije koje je objavila na svome Instagramu, sve odreda s ljetovanja na Hvaru. U raznim situacijama, u prepoznatljivim "outfitima" - baš je lijepo kad je netko vjeran svome stilu.
 

 

Za modom se ionako nikada nije povodila, pa čemu sada? Ljeto je tako provela u šarenim pareima i tunikama, leopard i tropskog uzorka, specifično za nju do krajnjih granica. A uz šaroliku odjeću i sunčani otok, što je još potrebno za savršen odmor?

"Hvar i dobra jahta, šta ti više treba?", napisala je pjevačica uz objavu nimalo skromnog plovila kojim se dovezla do ovog dalmatinskog otoka. Potom je podijelila i "nekoliko sličica"...
 


Osim da je "top žena", pokupila je Alka fotkama i jedan vrhunski kompliment, ne sumnjamo da joj je dodatno osunčao ljeto ionako puno sunca.

"Vidi vraga. Alka u godinama, a noge zavodljive kao da ima dvadeset!", napisao joj je netko koga se izdanjima, a i izgledom, očito dojmila.
 

 

Smile for the camera 🤩📸 #photoshoot #viviana #photo #model #alkavuica

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

 

Naslovnica Showbizz