Mozaik Showbizz

Sve mu je

'Moj kralj, moj najbolji prijatelj, moj život, sreća moja...': Marko Grubnić pokazao nekoga posebnoga u svom životu, objava raznježila mnogobrojne pratitelje

Sve mu je

Život i načini Marka Grubnića redovito su predmet tračeva onih koji prate društvenu scenu u Hrvatskoj. Stilist ne samo da na ogovaranja - ne odgovara, već ih često i, gotovo smišljeno, potiče novim objavama koje se, kao sasvim slučajno, nadovezuju upravo na aktualnosti njegovih navika koje se u tom trenutku pretresaju.

Kako Marko zarađuje toliko da si može priuštiti sve čime se, nimalo suptilno, hvali na društvenim mrežama, odakle mu vremena i (opet) sredstava za pusta putovanja, kakav to točno odnos njeguje s Majom (Šuput), kakav s Majinim Nenadom... "Mali Grubnić" je, moramo priznati, enigma.
 

 

Happy kid at Principote... 🇬🇷

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on


Da ne spominjemo vječno pitanje koje se uvijek nekako nameće samo od sebe... Tko je tajnovita Markova bolja polovica? Postoji li uopće ili je Majin najbolji prijatelj solo?

Nije se izjasnio po tom pitanju, ali zato je predstavio nekoga uistinu posebnoga u svome životu. Posljednja objava na Instagramu oduševila je tako mnogobrojne pratitelje ovog našeg modnog znalca, okarakterizirana je odmah kao "preslatka"...
 

 

 

My King, my Best Friend, my Life, my Joy and my Happiness... 💘 #CASPER 🦁

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on


"Moj kralj, moj najbolji prijatelj, moj život, sreća moja...", napisao je Grubnić uz preslatki video svoga psića Caspera i raznježio svoje prijatelje na ovoj društvenoj mreži. 

"Preslatko", "Najslađe", "Kako nevjerojatno slatko", redaju se komentarići oduševljenih pratitelja.

 

Naslovnica Showbizz