Mozaik Showbizz

ORKY U AKCIJI

Pobjednik Big Brothera šokirao fotografijama na kojima prašnjav pajserom tuče po zidovima, pitaju ga zašto radi 'kad ima para', evo što im je odgovorio

ORKY U AKCIJI

Antonio Orač Orky, pobjednik ovosezonskog "Big Brothera" poprilično je iznenadio svoje pratitelje kad je na Instagramu objavio dvije "bauštelske" fotografije.

Orky je na njima sav crn od prašine, preko usta i nosa nosi "kiruršku zaštitnu masku", a u rukama drži "pajser".

Uz hashatgove "prase zmazano", "prašina", "rad i samo rad", "idemo dalje", znatiželjnicima je otkrio da je usred velikog projekta.

 

A post shared by Antonio Orač (@antonio_orac) on


Nije, doduše, precizrao o čemu se radi, ali se iz njegovog razgovora s poznanicima dade iščitati da je u pitanju preuređenje skladišnog prostora, jer se spominju i kamioni.

Nekadašnji konobar, Bjelovarčanin Orač, osvojenu je nagradu od 371 tisuću kuna izgleda odlučio dijelom uložiti i u biznis, pa je na komentar "dobro je da si se primio posla" uz osmijeh uzvratio "kao da dosad nisam ništa radio!".

Premda je bilo i primjedbi poput "Ti imaš para, šta se bacaš po prašini!", koliko god otkačen u showu bio, Orky očito o poslu razmišlja ozbiljno.


Kad je s prevelikim uzbuđenjem dočekao pobjedu u BB-u, voditeljici Antoniji Blaće priznao je da "nije u stanju opisati što osjeća", a sad se opušten, na vlastitom gradilištu, "sprda" na vlastiti račun:

"Hvatam boju, ja ne trebam ići na more..."

 

#zmazanko #prasina #prasezmazano #idemodalje #radradisamorad😎 😁😂🤣

A post shared by Antonio Orač (@antonio_orac) on

Naslovnica Showbizz