Mozaik Showbizz

Ljetuje u Dalmaciji

Izašla lista 50 najbogatijih svjetskih 'celebrityja', poznata Hrvatica našla se na šestome mjestu! Bivša menekenka ima nevjerojatnu cifru na banci, pogledajte tko je još na popisu

Ljetuje u Dalmaciji

"Oni su ljudi koje volimo mrziti", počinje članak koji otkriva trenutni poredak svjetskih "celebrityja", po čemu drugome, nego po ciframa na računu?
Dobro potkoženi i osigurani u bankama, poznati i slavni koji su osvanuli na vrhu ove liste, imena su koja ste sigurno čuli. A na visokom šestom mjestu zasjala je i jedna - Hrvatica.

Slavica Ecclestone, ex. Radić ponosna je vlasnica bogatstva koje se procjenjuje na 1,2 milijarde dolara. Prije nje, mjesta su zauzeli američki redatelji George Lucas i Steven Spielberg, Oprah Winfrey i Jami Gertz - glumica koja je većinu svojih prihoda skupila od razvoda za losanđeleskog milijardera Tonyja Resslera.
Slijedi potom bivši Beatles Paul McCartney, a onda i naša Slavica.

Dok je nosila reviju za Armani 1982., Slavica je angažirana za promo event Formule 1 koji je bio organiziran u suradnji s tom modnom kućom. Tu je upoznala svoga muža, vozača utrka Bernieja Ecclestonea. Par je uspio nadići jezičnu barijeru (on je govorio isključivo engleski, a ona hrvatski i talijanski jezik) i dvadesetosmogodišnju razliku u godinama. Ostali su zajedno do 2009. Njihov razvod dospio je na sve svjetske naslovnice, a Slavica je od njega profitirala sa 740 milijuna na računu. Radi se o drugom najskupljem razvodu svih vremena", stoji na stranici Celebtrity net worth.
Slavica i njene kćeri, Petra i Tamara, česte su gošće u Dalmaciji, a pridruži im se i Bernie. Slavica je s bivšim mužem ostala u odličnim odnosima, pa bivši par ljeto redovito provodi zajedno u njenoj kući u Zatonu, a često doplove Berniejevom jahtom i do Trogira, omiljene štacije.

Zanimljivo je da se ispod Slavice našla i trenutno najmoćnija spisateljica na svijetu, J. K. Rowling, kao i obitelj Kardashian čije se bogatstvo u kompletu procjenjuje na (samo) milijardu dolara. Cijelu listu možete pogledati ovdje.

Naslovnica Showbizz