Mozaik Showbizz

Malo priča o tome

'Preko noći sam ostala sama, muža nisam stigla ni oplakati...': Danijela Dvornik osvrnula se na deset godina bez Dina, otkrila i na što je posebno osjetljiva

Malo priča o tome

Prošlo je deset godina otkad je otišao Dino Dvornik, legenda naše glazbene scene, a kako se bliži obljetnica smrti, njegova supruga Danijela odlučila je progovoriti o toj delikatnoj temi o kojoj je u prošlosti malo pričala.

Nikad nije "službeno" otvorila dušu, malo je puta u intervjuima uopće govorila o periodu koji je uslijedio nakon što joj je suprug naglo preminuo. Osvrtale su se, nebrojeno puta, i ona i kćer Ella, na sve ono što su s Dinom doživjele, ali o tome kako su se nosile s gubitkom, nisu. To su ipak teške teme, privatne i intimne, a Splićanka je oduvijek bila i posebno osjetljiva na pompu koja se uz to vezuje.
 


O svemu tome progovorila je za novi broj Glorije, a u dijelu intervjua osvrnula se na najteži period, onaj koji je nastupio neposredno nakon što je Dino otišao.

"Prvih pet godina bih najradije zaboravila. Bilo je to uistinu teško razdoblje. Činilo mi se da se stalno vrtim na mjestu, unatoč tome što sam se jako trudila da nastavim sa životom. Ni u čemu nisam pronalazila mir i zadovoljstvo. Iako su obitelj i bliski prijatelji bili uz mene, dugo sam se borila s osjećajem napuštenosti i praznine, koji su najgori demoni kad ostanete bez bliske osobe...", priznala je Danijela.

"Dino i ja smo zajedno proveli dvadeset i jednu godinu, od čega devetnaest u braku. Imali smo vrlo bogat i živopisan život, a onda sam preko noći ostala sama. Na koncu, svog muža nisam ni stigla oplakati", dodala je.

Cijeli intervju možete pročitati u novome broju Glorije.

Naslovnica Showbizz