Mozaik Showbizz

Nije im dosadno

Igrač Hajduka sa zanosnom djevojkom uživa u ljetu: pogledajte gdje se sve išlo na more, koje su otoke obišli i kutke u Dalmaciji zabilježili

Nije im dosadno

Kada je prošle godine "uplovio" u Hajduka, Adam Gyurcso sa sobom je u Split doveo i svoju dugogodišnju djevojku, prelijepu manekenku Eszter Horvath koja od samoga početka nije skrivala oduševljenje zbog toga.

Zgodna Mađarica u gradu pod Marjanom kao da je procvjetala; ako ćemo se voditi njenim objavama na društvenim mrežama, toliko se "ušančila" tu da se vjerojatno nada da će joj dragi još neko vrijeme igrati na Poljudu. 

Mađarica zaluđena Splitom: zanosna cura igrača Hajduka ima profil pun seksi fotografija, ali i druženja na Rivi

A dok se stvari ne iskristaliziraju, a planovi pripremaju, najbolje je malo se - izguštati. Gyurcso i Horvat proveli su tako pravo dalmatinsko ljeto iz snova; manekenka je sva putovanja našim otocima i obalom zabilježila na Instagramu gdje svakodnevno navijači i obožavatelji pjevaju pjesme njenoj ljepoti. Večerice, kupanje, đita do Hvara - svatko bi poželio sličan odmor.
 

 

@gyurcsoadi7 ❤️

A post shared by @ dexterke_ on

 

 

Infinity💙 #endlesspool #nojumping🙅🏽‍♀️😅

A post shared by @ dexterke_ on

 

 

🍹⛱

A post shared by @ dexterke_ on


Fotografije iz Splita, Omiša, Trogira i s Hvara dokaz su da nogometašu i njegovoj djevojci ovoga ljeta nije bilo dosadno, a ne sumnjamo da štacije koje nisu obišli uskoro dolaze na red. 
 

 

hug me until i smell like You 🤭♥️

A post shared by @ dexterke_ on

 

 

You float my boat..⚓︎♥︎

A post shared by @ dexterke_ on

 

 

Naslovnica Showbizz