Mozaik Showbizz

Peta po redu

'Ajme, djevojko, gdje ti je pamet?!': ono što je napravila obožavateljica Maje Šuput izazvalo zgražanje na društvenim mrežama

Peta po redu

Maja Šuput često se zna pohvaliti kako ima najbolje fanove na svijetu, ali da su neki od njih ovoliko obožavateljski raspoloženi nismo ni u ludilu mogli pomisliti.

Iako je davno prestalo biti čudno da netko odluči tetovirati lice svoje majke/ djevojke/ dečka/ omiljene zvijezde, takve vrste sličica na koži redovito nas znaju izbaciti iz takta, naročito ako djeluju previše uvjerljivo. Teško se oteti dojmu da netko zuri u vas dok vi pokušavate fokusirati svoj pogled na oči osobe s kojom razgovarate.

No upravo to je odlučila sebi napraviti najvjernija obožavateljica Maje Šuput, manekenka Daniela Perić. Tetovirala je lice omiljene izvođačice na svoju podlakticu, a pohvalila se sličicom i Šuput na svome Instagramu.

"Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila 4 tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku moga lica i odlučila tetovirati na ruku".
 


Prva reakcija obožavatelja upravo je ono što biste i sami pomislili.

"Divim se Majinoj sposobnosti da odglumi kako ovo smatra ok! Ja bih se bojala..."

Nisu ni ostali nešto oduševljeni uratkom.

"Nikad neću kužit ljude koji žele bit isti kao netko drugi. Opsjednuti nekim drugim, a jadna joj baba! Budi svoj grom te neće, svi smo posebni na svoj način, pronađi sebe, a ne kopirat druge i zapravo bit ono što nisi, živjet u laži", oštro je poručila obožavateljici jedna druga obožavateljica vrckave Maje.

"Panj, a ne Fan", "Ajme djevojko di ti je pamet?!?!", "Koji je to sklop u glavi majko mila?", zaredali su se komentari pratitelja u šoku.

"Vidi vraga, postoje veći fanovi od nas!", našao se ipak netko tko smatra da je sve ovo ok. 

 

Naslovnica Showbizz