Mozaik Showbizz

'MOJA LIPOTO, MOJA PRIJO'

Splitska pjevačica koja ne 'visi' na društvenim mrežama oduševila fotografijama s prekrasnom kćeri; Fanovi pitaju: Kad se vraćaš?

'MOJA LIPOTO, MOJA PRIJO'

Svi istinski zaljubljenici u raskošne ženske glasove, one koje nikad neće falit' ton, one kojima pozadinski vokali ne trebaju "podebljavat dojam", koji su rođeni da pjesmom prenesu bujnu ljepotu Dalmacije i njenih ljudi, nikad nisu prestali žaliti što se s estradne scene povukla splitska pjevačica Zrinka Milić.

Nekadašnja pjevačica grupe "Stijene" do punog je pjevačkog izražaja došla na festivalskim pozornicama, izvodeći pjesme koje je za nju maestralno skladao Zdenko Runjić i s prestankom te "dobitne kombinacije", crnokosa glazbenica se sve više povlačila i na poslijetku ponajviše posvetila svom obiteljskom životu.

Kao što ni tijekom 90-ih i 2000.-ih, kad je bila glazbeno najaktivnija, nikad nikakvim provokacijama nije tražila medijski prostor, nego se bavila isključivo onim u čemu je najbolja, tako ni u desetljećima sveopćeg komuniciranja društvenim mrežama nikad nije izrežirala fotografiju, izjavu, situaciju da bi skrenula pažnju na sebe.

Zato je njezina današnja objava naišla na veliko odobravanje i interes među njezinim poklonicima, tim više što je u njoj Zrinka otkrila i svoju prekrasnu kćer Elu.

"Nisam baš previše aktivna na fejsu glede ono 'di san bila, šta san radila, jela, obukla...' nekako me to baš ne veseli puno.Volim objavit nekad/nešto baš ono kad je poseban trenutak sriće u meni, a to je sad!" - napisala je Zrinka na Facebooku i dodala:

"Blagoslov je imati kćer sa kojon si prijateljica. Cilo lito nismo bile skupa, ali sinoć smo glupiranjem i danas predivnim druženjem nadoknadile sve! Hvala ti moja Ela, moja lipoto, moja prijo...".Gospođa koja je ustvrdila da je Zrinka kao "dobro vino" i "top", samo je poželjela da se vrati na scenu.

"Zrinka Milić,  imaš prelipu ćer, pre prelipa" - napisao joj je prijatelj.

"Hvala ti, prelipa je i izvana i iznutra, uh preponosna sam na nju" - uzvratila je Splićanka.

Drugi je spremno dometnuo: "Zrinka Milic, ćer ti ima prilipu mater".

Redali su se komplimenti i pohvale: "Kakva mater, takva ćer!", "Ćer ti je predivna, ima na koga bit!".

Pa ćemo, u to ime, poklonike podsjetiti na jednu Zrinku s početka karijere...


 


 

Naslovnica Showbizz