Mozaik Showbizz

Prozvala Severinu?

'Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene': Lidija Bačić poslala poruku svim primitivcima koji ju 'etiketiraju' zbog kolegica

Prozvala Severinu?

Jedna od najsuptilnijih komentatorica aktualnih zbivanja u državi, Lidija Bačić, ponovno je na svome Instagram profilu progovorila o temi koja ju muči - prozivanju domaćih pjevačica na račun količine razgolićenosti koju predstavljaju javnosti.

Što je i jasno, budući da se prašina oko njene prepirke s još jednim društvenim komentatorom, Brunom Šimlešom, tek slegla, da bi ju potom napali i dežurni moralisti kojima se njen "outfit" na CMC festivalu nije dopao, baš nikako.

Nives je pokazala poprsje do kraja, a onda se na pozornicu popela Lille! Fotografije govore više od svake riječi...

Pa se Lille osvrnula na svoje aktivnosti unazad nekoliko godina, kao i na "propuste" nekih svojih kolegica. Obraćajući se, pretpostavljamo s velikom sigurnošću, Severini, Lidija je usporedila one "nepažljive" pjevačice sa samom sobom, ističući pritom još jednom svoje pozitivne strane, po vlastitom skromnom mišljenju.

Ono što je Splićanka posebno naglasila je da su njene fotografije "odmjerene", da nema "filmić na jahti", kao i da "poštuje svoju obitelj", sugerirajući pritom da neke njene kolegice očito to ne rade. Kao da nije mogla dati primjer i bez usporedbe.

Pitamo se samo zašto Bačić osjeća potrebu konstantno prenaglašavati koliko je, u odnosu na ostale kolegice (sve odreda koriste photoshop) posebna, a pritom slati jednu sasvim drugačiju poruku o sposobnim ženama koje grade karijeru na svoj način. A opet, kada se nju izdvoji, nema problem s upiranjem prsta u one koje pokazuju "više"...
 

 

Ta-daaa!😂😂 Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene😂😂😂😂😂😂 Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti...😎 Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati...to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv-ne znači da bi i ostali to sebi dopustili😉 Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika ...ne pišite kao bez mozga: .."Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"... "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo! Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za drustvene mreže ili koncertne nastupe...ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata😊 Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći...kao i mnoge kolegice... Zato...otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu.Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uzivajte u zadnjim danima ljeta 2018 jer se ono nikad nece vratiti☀ Ja idem u naše lipo more🏝 Pozdrav #sretnaspretnapametna #istasiglas #nevereverphotoshop #planetlille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on


"Ta-daaa! Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti... Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati... to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv - ne znači da bi i ostali to sebi dopustili.
Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika... ne pišite kao bez mozga: "Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"... "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo!
Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe... ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata. Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći... kao i mnoge kolegice... Zato... otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uživajte u zadnjim danima ljeta 2018. jer se ono nikad nece vratiti. Ja idem u naše lipo more! Pozdrav!", napisala je pjevačica u objavi.

Za poruku je od pratitelja dobila "naklon do poda", kao i brojne pohvale i komplimente na račun izgleda. Ne znamo samo što će reći spomenute kolegice "pojedinci" zaslužne za kolektivno etiketiranje.
 

 

Naslovnica Showbizz