Mozaik Showbizz

ROMANTIKA VERONE

Ana Gruica na medenom mjesecu otkrila zašto su ona i Boran 'crne ovce' i haljinom oduševila modne zaljubljenice

ROMANTIKA VERONE

Uz pojašnjenja "došli mi"/"otišli mi", Ana Gruica je otkrila da u romantičnoj Veroni provodi "medene dane" sa svojim suprugom Boranom. 

Splitski par se, dakako, nije propustio slikati ispod najslavnijeg balkona među romantičarima, onog ispod kojeg je zaljubljeni Romeo šaputao nježne riječi svojoj ljubljenoj Juliji.

 

Došli mi. #onobitno #otišlimi #verona #italy #relax #godišnji

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


U znamenitoj ulici Via Cappello i u atriju Julijine kuće, popularni splitski par se na još način odlučio "vezati", zaključavanjem srca sa svojim imenima na željeznim vratima, na koja se postavljaju ljubavni lokoti kao zavjeti ljubavi koje nikada neće biti prekinute i razdvojene.

"Budi crna ovca" - napisala je splitska glumica uz objavljenu fotografiju, na kojoj se njihov crni "katanac" izdvaja među svim drugima.

 

Budi crna ovca! ❤️ #crnaovca #love #onobitno #verona #italy #godišnji

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Uz sliku ispred zida prepunog molitvi i izraženih čežnji za ljubavlju, friška gospođa je zapisala: Koliko ljubavnih vapaja na jednom mjestu, na jednom zidu... 

Pratiteljice objava Ane Gruice posebno je oduševila i njezina haljina, a komplimenti su stigli i outfit njezinog supruga... 

 

 

Naslovnica Showbizz