Mozaik Showbizz

LJUBAV CVJETA

Šibenska košarkaška zvijezda životnom pričom osvojila Vukovar: Karla koja je davno u Vodicama osvojila Šarićevo srce blistala je uz njega

LJUBAV CVJETA

O sjajnom šibenskom košarkašu Dariju Šariću površni pratitelji uzbudljivih zbivanja na svjetskom košarkaškom parketu tek su sad dobili priliku saznati puno toga i, kako se čini, oduševljeni su otkrivenim detaljima iz života 24-godišnjeg sportaša blistave karijere.

Na Vukovar Film festu sinoć je, naime, premijerno prikazan biografski film o njemu "Uvik isti", koji je oduševio tamošnju publiku, baš kao i njegovu domaću, šibensku, koja ga je pogledala prošloga tjedna.

Šarić je filmske minute o sebi i svojoj bučnoj, temperamentnoj i bolno iskrenoj familiji gledao u društvu svoje prelijepe djevojke Karle Pušeljić, a kako je riječ o paru kojega se ne može često vidjeti u javnom životu, mnoge su ih oči znatiželjno promatrale.

Zagrepčanka Karla, naime, s Darijem dijeli zajednički život u Americi, gdje Šibenčanin već dvije godine igra za klub Philadelphia 76ers. Upoznali su se i zavoljeli u Vodicama prije šest godina, prošle godine se pisalo o krizi u vezi i navodnom prekidu, ali čini se da je u odnosu zaljubljenog para baš sve kako treba.

 

Uz Darija, u Vukovaru su sinoć publiku osvojili i Šarićev otac Predrag, bivši odlični košarkaš Šibenke i Zadra, majka Veselinka, koja je sa šibenskim Elemesom bila prvakinja Jugoslavije u košarci.

I kao što je kolega Krešimir Gulin zapisao nakon šibenske premijere: "Premda se u obitelji Šarić sve vrti oko košarke, ona u ovom filmu nije na prvom mjestu. Ovaj film prikazuje život jedne sasvim normalne dalmatinske obitelji u kojoj ima pregršt humora, ruganja, ali i svađe i beštimanja. Što je još važnije, obitelji koju slava i novac nisu nimalo promijenili. Oni su unatoč tome ostali čvrsto na zemlji, ili kako naslov filma kaže - Uvik isti..."

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz