Mozaik Showbizz

SIRENA U ZALAZU

'Di je to da stavim vršu?': pogledajte kako je zanosna Domenica očarala fanove senzualnim zaronom na otoku Pržnjaku

SIRENA U ZALAZU

Sve popularnija splitska pjevačica Domenica serijom posljednjih objava na Instagramu, a koje su sve redom čarobne, morske, oduševljava svoje pratitelje, a nekima bome i "vadi mast".

"Daaaj, praviš me zavidnim, ajde doma!" - poručio joj je obožavatelj nakon što je večeras objavila snimku atraktivnog zarona na otočiću Pržnjaku, koji je drugoga potakao na konkretniju ideju.

"Di je to, da stavim vršu drugi put?" - upitao ju je.

 

🍀

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on


Pjevačica koja je ove godine slavila pobjedu na Splitskom festivalu duetom s Damirom Kedžom "Mi protiv nas" i svojim (u odnosu na druge) škrtijim objavama s ljetovanja pokazuje da se itekako dobro zabavlja.

Društvo joj u svim akcijama, pa i kad se "vuče na buvel" gliserom, pravi njezina ljubimica, kujica Zara, koja toliko brižno pratila njezine morske "vratolomije" da je svih raznježila.

 

Male ljetne radosti. ☀️💦🐩

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on


"Obožavam šetnju u prirodi i uz more s mojom najvećom ljubavi, mojom Zarom, koju posvuda vodim sa sobom. Nisam znala kolika je to zapravo ljubav dok nije ona došla..." - ispričala je lijepa Korčulanka sa splitskom adresom.

 

Sve.💙

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

 
"Volim svoj život u Splitu. Naravno da kad nešto voliš, za sve nađeš vremena. Uz studij sam pjevala i gažirala. I posljednje dvije godine ako ne radim u glazbenom vrtiću, onda nešto snimam, tako da sam stalno u akciji.

Volim se osjećati korisno, ali opet volim ispuniti dan kavama s prijateljima..." - priznala je lijepa pjevačica, koja je osvojila srca mnogih muških obožavatelja.
 

 

 

 

Naslovnica Showbizz