Mozaik Showbizz

EMOCIJE RADE

'U pratnji tjelohranitelja svoje duše i tijela': fotografijom iz Beograda Jelena Veljača probudila nadu da nije gotovo s njom i Čučekom; 'Super ste familija' poručuju fanovi 

EMOCIJE RADE

"Kako li samouvjereno korača uz svog tjelohranitelja, prava mala/velika zvijezda" - napisala je nekadašnja glumica, godinama uspješna scenaristica i producentica Jelena Veljača uz objavljenu nježnu obiteljsku fotografiju, na kojoj njezin suprug, glumac Dražen Čuček, njihovu kćerkicu Lenu vodi na snimanje serije.

Čuček, naime, glumi u seriji "Pogrešan čovjek", koja se upravo snima u Beogradu, a kojoj je Jelena Veljača kreativna producentica. No ono što je novo jest da se u seriju uključila i njihova kćerkica Lena, koju su mama i tata uputili svojim glumačkim koracima.


Objava je izazvala puno emocija kod pratitelja, kolegice glumice Bojana Gregorić Vejzović i Petra Kurtela su ispisale srca, a nepopravljivi romantičari izrazili nadu da zapravo nije gotovo u braku dvoje poznatih Zagrepčana.

Razvod poznatog glumačkog para: Veljača potvrdila da već neko vrijeme ne živi sa suprugom, evo kako objašnjava zajedničko ljeto na Zlarinu

"Gledam ovu fotku i ne znam, ne mogu vjerovati onome što se piše... vi ste meni tak za u troje..." - stoji u jednom komentaru.

"Super izgledaju, nadam se da priče o rastavi braka nisu istinite. Super ste mi kao familija, sve najbolje vam želim" - piše u drugom.

Malena Lena inače je, zbog preseljenja obitelji radi poslovnih obveza u Beograd, ondje krenula i u dječji vrtić.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz