Mozaik Showbizz

Na pragu 40.

'Moš zaradit' za penziju!': 'Mišina mala' ovog ljeta izgleda bolje nego ikad, evo kakve je zanimljive komplimente dobila za svoja morska izdanja

Na pragu 40.

Ivana Kovač svakako nije jedna od onih naših celebrityja koja je uvijek i svugdje, a ni svoj profil na društvenim mrežama baš ne "krca" fotografijama.

Samozatajna Dalmatinka posvetila se majčinstvu; kćerkica Elena napunila je nedavno godinu dana, no ne propusti Ivana priliku ni zapjevati. "Pjevanje je za mene, prije svega, gušt", opisala nam je tako u jednom intervjuu svoj posao, koji jedva da tako može i nazvati od puste ljubavi.

Ipak, i uz nastupe, ovoga je ljeta nešto aktivnija na društvenim mrežama. Svoje ljeto iz snova dijeli s pratiteljima koji su uvijek željni ćirnuti malo u privatni život "Mišine male", kako ju od milja zovu.

"Malo mi za sriću triba", opisala je Kovač svoju objavu s mora, a iako nije otkrila lokaciju, pokazala se u punome sjaju. Na pragu 40. pjevačica izgleda odlično, ne sjećamo se kad smo je vidjeli u boljem izdanju, a tako ležernom...
 


Pokupila je i hrpu komplimenata od svojih domišljatih fanova; nisu se zadržali na standardnim "bomba" i "avion" komentarima, ovdje se radi o porukama divljenja uz koji (nejasan) savjet.

"Lipa i zgodna žena. Ako je još i pametna, može zaradit' za penziju!", zaključio je netko, ali nije se objasnio, a ostali su se nadovezali na Ivaninu zgodnu objavu.
 

 

Sᴜᴍᴍᴇʀ ᴅʀᴇss ʙʏ @lobivia_design 👙👗

A post shared by ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on


"Kao crno vino si. Što starija, to bolja! Savršen outfit! Kao model...", "E ovo ti je jedna od lipših slika! Prava Dalmatinka!", pišu joj.

"Dobro nam došla u Sloveniju, Mišina mala!", časte ju za kraj, uz možebitan "hint" gdje Kovač s obitelji odmara.
 

 

Naslovnica Showbizz