Mozaik Showbizz

SNIMKA ZA 41. ROĐENDAn

Korejac zaljubljen u Jelenu Rozgu u urnebesnom videu otkrio koje je riječi prve naučio u Splitu: Moja ćura, a u k****!

SNIMKA ZA 41. ROĐENDAn

"Čekaj malo, pa tko ga nauči psovati?", "Bas je genijalan, kako slatko kaže a j*** ga, p**** mater...", "Lik je sve!", "Ne mogu se prestat smijat!" - komentiraju obožavatelji na Instagram stranici Jelene Rozge, koja ih je, u čast svojeg 41. rođendana, počastila komičnom snimkom na kojoj Korejac na splitskoj Rivi objašnjava da je "Jelena Rozga njegova čura" i kako dokaz pokazuje zajedničku fotografiju.

Korejac očito već neko vrijeme živi u Splitu, jer dok "skrola" po mobitelu, tražeći sliku sa splitskom pjevačicom, izgovara "čekaj malo, čekaj malo". To je otprilike sve što je rekao na hrvatskom, na kojem pak vrlo "pjevno" beštima, što je gledateljima u cijeloj priči dakako najurnebesnije.

"Odo ja... u Koreju" - napisala je Rozga uz snimku, a pratiteljica joj je pojasnila kako se ne bi trebala čuditi obožavanju među Korejcima.

"Kad si imala onaj poster zalijepljen na Croatia Recordsu na Pjaci, Korejci su uvijek pitali tko je to. Tako da, mnogi su saznali, nisi više nepoznata" - ustvrdila je šinjorina koja je očito dobro upućena u zbivanja na splitskoj Pjaci.

A evo kako je Korejac objašnjavao tko je njegova "čura"...

 

Odo ja... u Koreju 🙈😂😂 #bestfansintheworld #youmakemehappy #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Naslovnica Showbizz