Mozaik Showbizz

PODRŠKA SA SVIH STRANA

'Sad ne mogu reć da nisi izašla dva dana!': Severina se javila sa sinom i mamom Anom sa terace, fanovi poručuju: Sredi onoga koji te obrukao!

PODRŠKA SA SVIH STRANA

Severina se konačno javila nakon skandala koji joj je, rekli bismo, neuspješno pokušan biti serviran, ponajviše revnošću srbijanskih medija koji su vrlo rado "skočili" na zapaljivi materijal, selfieje splitske pjevačice u toplesu u hotelskoj sobi.

Mediji su javljali kako prethodnih nekoliko dana nije izlazila iz stana, a danas se odlučila javiti obiteljskom fotografijom u društvu sina Aleksandra i majke Ane koju je, "na teraci" kako je Seve pojasnila, snimila njezina prijateljica Marijana Marinović.

Fotografija je, dakako, mogla biti snimljena i prije nego što su se neki portali pomamili za objavom njezinih privatnih snimaka, no očito je što je baš njome željela poručiti: dobro sam, svi su uz mene, nije me izbacilo iz takta...

A da su uistinu mnogi uz nju svjedoče nebrojene poruke podrške koje su se slile ispod objave na Instagramu, prenijet ćemo samo neke od njih.

"Seve volimo te, ne daj se, najjača si, faca si i prezgodna si i predraga", "Svaka čast", "Osmijeh je najjače oružje protiv zlih duša! Big respect.", "Seve, ne daj se! Sredi onoga što te obrukao .....možeš ti to....!",

"Nikada, ali baš nikada u životu, ni jedan ni sto očeva neće moći zamijeniti i dati ono što ima i što daje jedna majka",

"Severina ti si jedna predivna osoba i pametna. Vjerujem da ćeš sve ovo šta se dešava oko tebe nadiči jer si jaka i imaš predivne osobe oko sebe", "Uvijek će biti ljudi koji su zavidni i zločesti. Budi jaka jer te svi mi volimo...".

Među nepoznatim imenima podršku su Severini dala i poznata lica, poput pjevačice Ane Bekvalac, PR-ice Lane Klingor.

"Za dobrim se konjima oduvijek dizala prašina, no to ne znači da nam ta prašina smanjuje pogled naprijed. Samo jako" - poručila joj je Lana.

"Na tim fotkama ničeg ružnog ni uvredljivog nema....samo lijepa žena... Neki mogu i 100 puta opaliti selfie, ali fotka nece biti tako dobra" - ustvrdila je jedna od gotovo 40 tisuća odoba koje su "lajkale" fotografiju.


Isprika Milanu Popoviću zbog objavljene fotografije malodobnog djeteta

 

Naslovnica Showbizz