Mozaik Showbizz

DRUGI PRIORITETI

Nekad je Gianna golim grudima privlačila pažnju, poznatu Splićanku na partyju na Zrću prijateljica je potpuno zasjenila

DRUGI PRIORITETI

Godine prolaze, prioriteti i ambicije se mijenjaju, pa u skladu s njima i način djelovanja. Tako to ide u svim poslovima, pa i u showbizzu, dakako.

Splićanka Gianna Apostolski prije desetak je godina bila protoptip djevojke koja pošto-poto želi uspjeti na sceni, u svrhu čega je prva u Hrvatskoj čitala vijesti svlačeći se, natjecala se u reality showovima, partijala na najpoznatijim lokacijama i njegovala image starlete.

U međuvremenu, Splićanka je sazrela, pokrenula ozbiljan posao u turizmu, uživa u sretnoj ljubavnoj vezi, pa je i u javnim pojavljivanjima i objavama postala znatno umjerenija.

Splitske poznate face na dodjeli modnih nagrada: jedna 'plus-age' dama oborila nas je s nogu izdanjem, ostali su igrali na sigurno

Iako, po vlastitom priznanju, više ne partija kao nekad, elektronska glazba joj je uvijek motiv za izlazak, pa se tako ovih dana uputila na Zrće, gdje je u tijeku popularni Sonus festival.

Njezine objave na Instagramu svjedoče da se dobro zabavlja, a pažnju koju je nekad rado privlačila lascivnim objavama, sad je prepustila drugim djevojkama u društvu...


 

Naslovnica Showbizz