Mozaik Showbizz

LENKINA ANALIZA

Onaj koji je pustio Severinine fotografije na internet nije ni muškarac ni džentlmen, to je sitna duša koja se bori tanušnim sredstvima za neki cilj

LENKINA ANALIZA

Wow! Procurile Severinine gole fotografije! Koja senzacija! Tako otprilike glase napuhani naslovi po srpskim tabloidima, vazda željnim krvi, suza i sperme. Realno govoreći, fotografije pjevačice obnaženih grudi sablažnjive su isto koliko i gole grudi plesačica u Moulin Rougeu, i to na kraju 19. stoljeća, kad ih je slikao tjelesno ubogi likovni genije Toulouse Lautrec.

No, neki su očigledno još uvijek fascinirani tim dijelom anatomije, a - čini se - i zgroženi. Dakle, u "sezoni kiselih krastavaca", kad nema (na sreću i da vrag ne čuje) čak ni požara, u virtualni eter plasirane su vruće fotke. Bez daljnjega, na njima Severina izgleda raskošno, ali to već znamo (i pritom ne mislimo na drevni pornić).

Bez daljnjega, golih je grudi, ali slične prizore viđamo svakodnevno na plažama (i to ne nužno nudističkim). Bez daljnjega, pjevačičina je poza na fotkama lascivna, ali zar nije devedeset posto (lako)glazbenih spotova takvo? Naposljetku, očigledno je da su fotografije poslane nekome, te da je rečeni gard "personaliziran".

Što to onda sve skupa govori? Reći ću vam što. Da taj koji je fotografije, pa makar i svoje bivše, pustio vani, nije ni muškarac ni džentlmen. To je sitna duša koja se bori tanušnim sredstvima za neki cilj, pritom zaboravljajući da će rečenim potezom više reći o sebi nego osobi sa fotografija. Isto kao i svi koji će ih ružno komentirati.

Na koncu, tko (ili koja) nema neku sličnu, takozvanu "hot" sliku u mobitelu? Pa, vjerojatno ona (onaj) koja (koji) nema ni što pokazati.

A takvi su u pravilu najglasniji u osudi.

Naslovnica Showbizz