Mozaik Showbizz

UZBUDLJIVI DANI

'Bit ćemo uskoro opet zajedno, to je ljepota života!': Otto nam se javio iz Rotterdama, Nikolina i Pažanin iz kužine restorana

UZBUDLJIVI DANI

Taman što smo se jučer na našim stranicama zapitali što to Otto Grundmann, karizmatični natjecatelj showa "Tri, dva, jedan kuhaj!", radi u Rotterdamu, zašto nije s Nikolinom u Splitu i što je s kolaboracijom s Ivanom Pažaninom, bradati cocktail majstor je reagirao na Instagramu i tako dao neke odgovore.

Gdje je Nikolina, što se dogodilo s projektom s Pažaninom? Otto se javlja iz Rotterdama i puno je toga, čini se, novoga

Sudeći po objavi i hashtagovima punim ljubavi, u odnosu talentiranih kuhara sve je i dalje kako treba, Otto je pojasnio, slobodno prevedeno, kako "na valovima pozitivne energije on i Nikolina idu naprijed i usavršavaju se", ali i da će uskoro opet biti zajedno.

Priliku je iskoristio i da , te da pojasni bakama da se ipak nije opet tetovirao, Nikolini poruči da je voli, a Pažaninu da mu fali.


Nikolini Pirizović i Ivanu Pažaninu, sudeći po objavama na Instagram profilu popularnog chefa, ne fali posla u kuhinji splitskog restorana.

"Jedna vesela nediljna prije udara" - naveo je Pažanin uz fotografiju prije dva dana.

"Lijepa ekipa, pogotovo kad vidim da ova mlada simpatična dama iz 3 2 1 kuhaj s vama" - konstatirao je izvjesni gospodin.

Gospođa je, što je puno važnije, pohvalila spizu.

"Sjajna hrana, uživali smo prije nekoliko dana..." - poručila je meštrima od kužine.

 

Jedna vesela nediljna prije udara🔪🔪

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz