Mozaik Showbizz

BRADATI BARMEN

Gdje je Nikolina, što se dogodilo s projektom s Pažaninom? Otto se javlja iz Rotterdama i puno je toga, čini se, novoga

BRADATI BARMEN

Tko god je iti jednom "bacio oko" na neku epizodu posljednje sezone RTL-ova showa "Tri, dva, jedan kuhaj!", sigurno je uočio Otta Grundmanna, visokog, bradatog i talentiranog kuhara amatera, koji je u tandemu sa svojom djevojkom Nikolinom Pirizović otpočetka "bacao daleko".

Zbog kulinarske strasti i kreativnosti mladi je par u svoje redove pozvao i član žirija showa, chef Ivan Pažanin, koji se taman spremao preuzeti kuhinju novog restorana na splitskoj Rivi.

Otto nije krio oduševljenje.

"Drago mi je da smo se uključili u start projekta, koji je sve osim uobičajen. Bit će to nešto posve drukčije, ovakav koncept se još vidio nije..." - komentirao je u svibnju u razgovoru za "Slobodnu Dalmaciju".

I Nikolina se radovala velikom splitskom iskustvu.

"Kako je show išao prema svome kraju, tako su nam počele pristizati i brojne poslovne ponude. Čuli smo se i sa chefom Pažaninom, nakon čega nas je on pozvao u svoj tim, u jednu posebnu priču. Odluka je odmah pala. Sada se polako uhodavamo sa Splitom ..." - ispričala je tada.

Iznenadilo nas je da je Ottova Nikolina još lani bila plavuša: na Instagramu smo otkrili njezine seksi fotografije s Hvara, sad se javlja selfijima iz Splita

A sad je Otto Grundmann, koji na Instagramu objavljuje pod nadimkom Baby Brada, objavio niz fotografija iz Rotterdama, iz kojih se dade zaključiti da radi - upravo ondje.


Moguće, doduše, da je u nizozemskom lučkom gradu samo nakratko spojio svoje dvije ljubavi, onu prema tetoviranju (jer u tamošnjem se studiju počastio novim "crtežom") i cocktailima, pa je za šankom The Suicide Cluba samo u gostima.


Ukoliko je riječ o trajnijem projektu, nadamo se da ćemo uskoro saznati gdje je puklo sa Splitom i Pažaninom i zašto na rotterdamskim fotografijama nema Nikoline...

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz