Mozaik Showbizz

UZBUDLJIVI KOLOVOZ

Pričajući o stanu u Držićevoj, psihijatar Uglešić otkrio: Ženi mi se sin! Ana i Boran uplovili u bračnu luku, ali nije se slavilo samo to

UZBUDLJIVI KOLOVOZ

Ana Gruica je zaplovila u novu bračnu luku, u romantičnom okruženju borove šume na ljubav se zavjetovala poznatom splitskom psihijatru Boranu Uglešiću, sinu još poznatijeg oca iste specijalizacije Borbena Uglešića.

Upravo je Borben sredinom prošlog tjedna, spominjući u jednom splitskom razgovoru svoj stan u Držićevoj ulici i kako se mijenjao od njegove ženidbe do danas, otkrio kako mu se i sin "ovih dana ženi".

Jedan od najzanimljivijih parova na hrvatskoj javnoj sceni, o kojemu su svi naveliko pisali krajem prošlog ljeta kad se saznalo da su među njima buknule velike emocije, pokazao je vrlo brzo da "misli ozbiljno" i da je ljubavna veza koja je krenula iz dugogodišnjeg poznanstva, nije jednoljetna romansa.

"Jedina osoba na svitu koja kad govori, vridi mučat i slušat" - napisala je ovog ljeta na Instagramu Gruica, uz fotografiju na kojoj pomno sluša svog današnjeg zakonitog svekra Borbena Uglešića.


"Malo sam ljubomorna sad" - priznala joj je tada Viktorija Rađa.

Da se itekako dobro slaže i sa svojom svekrvom svjedoči druga Anina objava, u kojoj je, uz zajedničku fotografiju ispred ulaza u zgradu, navela: "Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala.", uz hashtag "snajka i sveki".


A nije samo vlastito vjenčanje bilo razlog za veliko slavlje splitske glumice, i njezin sin Ivan Marat, kojeg je dobila u bivšoj vezi s književnikom Hrvojem Šalkovićem, proslavio je 3. rođendan.

 
 

Naslovnica Showbizz