Mozaik Showbizz

Lipo joj je

'S ponistre se vidi Šolta, Severina se sunča ispod volta': Splićanka ovog ljeta izgleda 'top', pogledajte kako provodi dane u rodnom gradu i po otocima

Lipo joj je

Malo radno, malo odmorno, tako nekako je Severina isplanirala ovo ljeto. S koncerta na koncert, a između - na more; može li bolje? 

Barem se tako nekako redaju njene objave na Instagramu, gdje je u zadnje vrijeme naročito aktivna. Pohvalila se kratkim odmorom u rodnome Splitu, gdje se družila s prijateljicom, manekenkom Ivom Radić, a potom je produžila na Šoltu u društvu jedne druge, ništa manje poznate, "prije".
 


Sa splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik pozirala je na brodu i dotukla pratitelje svojim zanosnim izgledom. "Badić je top, Seve je top", zaključak je njenih sljedbenika, a pjevačica nije štedjela dodanih fotografija svojega ljeta za pamćenje.

"S ponistre se vidi Šolta, Severina se sunča ispod volta! A ljepota njezina se primjećuje iz daljine, pivaj Severina ispod volta!", skladali su joj (polu)stihove komentatori na njenome Instagramu, sretni što se Seve nakratko vratila u ove krajeve.
 

 

Naslovnica Showbizz