Mozaik Showbizz

U šoku

'Najljepši poklon i iznenađenje ikada!': Maja Šuput pohvalila se zaručnikovim darom, pretjerano je luksuzan čak i za njihove pojmove

 U šoku

Nije da Maji Šuput nedostaje luksuza. Pjevačica, dapače, svakodnevno pratitelje uvjerava da je njen način života na razini najvećih svjetskih zvijezda, a nema mnogo toga što bi si najvrjednija hrvatska pjevačica uskratila.

Ljetovanje u najluksuznijim svjetskim odmorištima, doručci od nekoliko stotina kuna, dizajnerske krpice i putovanja prvom klasom nisu joj strani, a zadnja stavka kojom se pohvalila samo je šlag na kraju ove skupe torte od njenoga životnoga stila.

Na Instagramu je tako objavila vlastitu reakciju na zaručnikov dar, a čak je i za njene pojmove isti - pretjeran. Nije ga odbila, dakako, ali je bila u itekakvom šoku, pa je nekontrolirano uzvikivala "Je**te!" nakon što je jednom odmotala puste kutije.
 

 

A riječ je o Rolexovom satu u kojega je Nenad Tatarinov dao ugravirati i nježnu poruku: "S Tobom, kroz vrijeme u ljubavi, volim te".

"Woooow , najljepši pokon i iznenađenje ikadaaaaa! Sretna nam godišnjica ljubavi!", uzvratila je Maja svojemu dragome s kojim trenutno, u društvu Marka Grubnića, ljetuje na Mykonosu.

A cijena sata, prava sitica. Kreće se od 25.000 do gotovo 50.000 kuna, a ako je vjerovati Majinim pratiteljima (neki od njih podijelili su "insiderske" informacije), do sata nije uvijek lako ni doći...
 

 

Njegova poruka je SVE 💕💕💕

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

Eat, eat , eat & repeat 🍽🍾

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Naslovnica Showbizz