Mozaik Showbizz

'O, lipoto!'

'Ča je život vengo fantažija...': Maju Lenu Lopatny odavno nismo vidjeli, evo kako provodi ljeto na otočiću kraj Korčule

'O, lipoto!'

Par godina unazad bila je sveprisutna "it" cura u Hrvatskoj, a onda se s medijima odlučila pozdraviti. No ovog ljeta Maja Lena Lopatny ponovno je aktivna, i to na društvenim mrežama gdje dijeli svu silu fotografija svoga odmora na Korčuli.

Kći Mije Begović nedavno je magistrirala novinarstvo, ali karijera joj je, barem zasad, krenula u drugome smjeru; Maja na Korčuli radi u jednome resortu kao turistički menadžer, pa se ne može reći da baš planduje čitavo ljeto.

Nađe se, dakako, trenutak i za malo kupanja i uživanja, a te momente Maja zabilježi i fotografijama. Razglednice s plaže i noćnih izlazaka na otoku izazvale su oduševljenje obožavatelja, svi odreda hvale Majin novi, prirodniji imidž i zanosnu figuru.

"O, lipoto!", prokomentirao je tako jedan pratitelj Majinu fotografiju u kupaćem kostimu na otočiću Badija u Korčulanskom otočju, a ostali su komentar "nadožuntali" novim pohvalama.

"Ne mogu se zasititi otočkog načina života...", piše pak Lopatny dok im servira novu porciju fotki, jedna od kojih je opisana i legendarnim stihovima "Ča je život vengo fantažija...".

 

Naslovnica Showbizz