Mozaik Showbizz

Teško oduševljenje

'Meni glupo bez tebe': pjevačica Colonije pokazala zanosnu sestru, seksi Drnišanke zajedničkom fotografijom obaraju s nogu

Teško oduševljenje

Iako je aktualna već neko vrijeme, Ivanu Lovrić mnogi pravi fanovi Colonije još uvijek poimaju kao "novu" pjevačicu grupe. No nikako u negativnom smislu; Lovrićka se pojavila, izvidjela i osvojila svojim glasom i stasom.

Zgodna Drišanka prikupila je usput i priličan broj obožavatelja na društvenim mrežama, a posljednjom objavom konačno ih je i oborila s nogu. Kako i ne bi, kad je uduplala količinu seksipila - fotografirala se sa sestrom, ništa manje zanosnom od nje same, i izazvala pravu lavinu oduševljenih komentara.

"Divne seke", "Predivne", "Božanstvene", časte ih, a neki su primijetili i kako su dosta slične. No ono što je u objavi ipak izazvalo teško oduševljenje, dirljiva je pričica kojom je Ivana popratila fotografiju.
 


"Meni glupo bez tebe - njena omiljena rečenica. Od kad je tribalo pitat mater možemo li po sladoled do dućana, pa do možemo li van večeras. Odgovor je bija uvik isti - aj skupa ćemo. Bilo šta, bilo kad, bilo di", raznježila nas je Lovrić.

 

Naslovnica Showbizz