Mozaik Showbizz

NA NOGAMA OD 5 UJUTRO

Dok se u Splitu pjeva za Dina, Danijela Dvornik svoj ritam ima: Kad Pikuleta zaspe, zaspem i ja! Jučer smo prespavale zvonjavu crkve, vatromet i feštu

NA NOGAMA OD 5 UJUTRO

"Dan mi započinje u 5.30, imamo svoj plan i program, uglavnom funkcionira kao sat. Ali navečer kad Pikuleta zaspe, zaspem I ja.

Nema tog trenera koji me izmori kao što me ona izmori. I stalno se pitam, kako je moguće da u tako malom tijelu postoji tolika energija?

Jučer smo prespavali zvonjavu crkve, vatromet i feštu u Sutivanu, a to se ne može ne čuti. Hvala Bogu na dobroj izolaciji kuće i prozorima..." - obznanila je maloprije Danijela Dvornik, otkrivajući u čijim je rukama ritam njezinog metabolizma, otkad su Ella i Pierce poslom u Londonu, a malenu Balie Dee čuva njena obožavana baka.


Zacijelo je lakše kad je mjesto radnje idilični otok, a ne grad, pa se s okolnostima koje itekako dobro poznaju sve mame i bake djeteta te dobi, kudikamo lakše nositi.

 


Večeras Split pjeva Dinu Dvorniku u čast, na festivalu Aj Cha, u sklopu kojeg na bedemu Cornaro upravo praši "Psihomodo Pop".

Ne treba uopće dvojiti da će Davor Gobac, dugogodišnji bliski prijatelj Dina Dvornika, dati sve od sebe da se proslavi sjećanje na nezaboravnog Splićanina, a za funky majstora sutra će na Starom Placu prašiti i sjajni "Dubioza Kolektiv".

Baka Danijela očito nije u mogućnosti biti dijelom tog spektakla, no Dino zacijelo u njoj svira i onda kad se čini da se baš sve umirilo.

Dok ranojutarnji ritam ne preuzme Balie Dee. Zahvaljujući unučici, Danijela dijeli s pratiteljima i ovakve spektakularne snimke svitanja...

 

Naslovnica Showbizz