Mozaik Showbizz

TJEDAN DANA PARTIJANJA

Kreće ludilo na Zrću: Sonus festival danas dovodi 60 zvijezda elektroničke scene na najuzavrelije podije u Hrvatskoj

TJEDAN DANA PARTIJANJA

U subotu, 18. kolovoza, počinje šesto izdanje festivala Sonus, a organizatori su pripremili specijalno otvorenje u NOA Beach klubu na Zrću, gdje će za glazbu biti zadužena svjetski poznata ekipa FUSE iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archiejem Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom.

Od nedjelje, 19. kolovoza do petka 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće nastupit će više od 60 imena svjetske elektroničke scene, od Solomuna, Maceo Plexa, Marco Carole, Loco Dicea, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, do Jamieja Jonesa, Setha Troxlera, Adriatique, Âme DJ, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adam Beyera, Reconditea, The Martinez Brothers, Tale Of Us i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Online pretprodaja regionalnihulaznica je završila, al iće festivalske karte po povoljnijoj cijeni (670 kuna) biti dostupne kod Sonus promo tima u Novalji i na ulazu u festival na Zrću. Ulazniceza pre-party dostupne su na ulazu u klub Noa.

Naslovnica Showbizz