Mozaik Showbizz

SUSJEDI IH PAMTE

'Još smo uvik dvoje dice koja gađaju ljude jajima s balkona u Doverskoj': splitski pjevač od svoje slavne sestre dobio najoriginalniju čestitku

SUSJEDI IH PAMTE

"Možda izgledamo stariji i pametniji, ali mi smo još uvik dvoje dice koja gađaju ljude jajima s balkona u Doverskoj 29. Happy B’day little brother, fališ jako" - napisala je Petra Mastelić bratu, splitskom pjevaču Luki Nižetiću, sebi svojstvenu i otkačenu čestitku za 35. rođendan, kojom je pobudila nježna sjećanja na djetinjstvo mnogih, posebno Splićana, posebno onih koji su odrastali u kvartu Mertojak.

"Luka, sretan rođendan! Vesela ekipa iz ulaza" - pridružili su se čestitari.

"Sićan vas se iz Doverske...fala Bogu, mene niste nikad pogodili!" - nasmijala se i gospođa.


"Uf, svakakve smo pizdarije izvodili, ali koja lipa vrimena..." - nije mogla skriti emocije bivša splitska voditeljica, danas uspješna modna blogerica s adresom u San Franciscu.

Petra ex Nižetić ovog je ljeta u rodnom Splitu razmijenila bračne zavjete sa suprugom Franom, a na medenom mjesecu kojeg su proveli mahom na Visu, uživajući s velikim društvom kojeg Splićanka dijeli s bratom Lukom, vjerojatno je nastala i fotografija snimljena u prekrasnoj Stinivi, kojom je Petra ilustrirala svoju čestitku za najdražeg "bracu".

'Želimo da nam djeca odrastaju u Dalmaciji': Petra Nižetić veseli se majčinstvu, evo što je otkrila o planovima i boravku u Splitu

A "braco" je danas ustvrdio da sluti kako bi baš ova 35. "mogla biti savršena"...

 

 


 
.

 

 

Naslovnica Showbizz