Mozaik Showbizz

Ne ženi mu se

Prekid vrijedan 10 tisuća eura: srpski nogometaš potpisao 'papreni' predbračni ugovor kako bi uvjerio svoju zanosnu djevojku da ju neće prevariti

Ne ženi mu se

Iako su zajedno već "sto godina", srpski nogometaš Partizana, Zoran Tošić nadimka Bambi, i njegova djevojka Jovana Gajić neće uskoro stati pred oltar.

Odluka je to Tošićeva, prenosi srpski Blic, budući da je već jednom bio u braku i iskustvo ne želi ponoviti. Isti portal donosi i priču o "paprenom predbračnom ugovoru"; Tošić je, naime, potpisao ugovor vrijedan 10 tisuća eura u kojemu se obavezuje djevojci na vrijednost, unatoč svojoj nesklonosti ponovnog izricanja "sudbonosnog da".

Drugim riječima, ako odluči prekinuti s njom ili ju pak prevari, isplatit će joj puni iznos nagodbe, što je Jovana očito protumačila sudbonosnijim od samoga "bračnoga papira".
 

 

Love u soooo soo much 💖

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on

 

Par čeka svoje drugo dijete, a izvor blizak njima potvrdio je da je Jovana često "gurala" ideju braka, no sve svađe su prestale jednom kada su se našli s odvjetnikom i potpisali svoju verziju predbračnoga ugovora.

 

Naslovnica Showbizz