Mozaik Showbizz

Ljetna romansa

'Opa, tko je zgodni mladić?': Rozga objavom izazvala zbunjozu pratitelja, nitko ne zna je li u pitanju nova ljubav ili novi spot

Ljetna romansa

Objava na Instagramu, a da nije popraćena objašnjenjem, uvijek ostavlja pratitelje u laganoj zbunjozi. A kada je u pitanju "predstavljanje" nepoznatog, još i naočitog mladića, jasno je da će uslijediti pitanja...

Jelena Rozga šutljivo je, bez ikakvih dodatnih komentara, napravila baš to; objavila fotografiju na kojoj pozira s prezgodnim momkom, a da nije rekla tko je gospodin. Ni radi li se o privatnoj fotki, onoj sa snimanja... Ništa. Pa su zapljuštala pitanja pratitelja u dubiozi.

"Nova ljubav ili novi spot?", nametnulo se nekako samo po sebi, a zanima sljedbenike i tko je taj "zgodni mladić" koji tako nježno pozira sa Splićankom.

Dok se nije ponudio netko tko bi rasvijetlio situaciju i eventualno otkrio ime mladića, mnogi su se fokusirali na Jelenin, nešto drugačiji, "look", S dugom pletenicom u repu, crvenim ružem i majicom, u ljetnom "điru", pjevačica izgleda bolje no ikad... A čini se da je spremna i za ljetnu romansu, jer sve nam na fotografiji vrišti baš to.
 

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Divljenje Splićanki zaustavila je jedna pratiteljica. "Filip Palčić!", prepoznala je pronicljivo na fotografiji iz profila "tajanstvenog" dečka koji Rozgi pravi društvo, a riječ je o domaćem glumcu kojega su mediji pred neko vrijeme nazivali i "hrvatskim Brad Pittom". Glumio je u "Tajnama", seriji domaće produkcije, a nekima je njegova uloga očito upala u oko.

 

Naslovnica Showbizz