Mozaik Showbizz

More ljudi

Splićane pukle emocije: Neno Belan još uvijek navijački euforičnu publiku rasplesao, pa raznježio; Donosimo atmosferu sa Sustipana

More ljudi

Neno Belan i njegovi Fiumensi, uz pratnju Mediteran Orchestra, u četvrtak navečer otvorili su prvu večer sedmog izdanja mnogima omiljene ljetne glazbene manifestacije "San sustipanske noći". Dobro raspoložena, raspjevana ekipa s pozornice zabavljala je mnogobrojnu publiku koja je jedva dočekala ovu glazbenu poslasticu na travici ispod sustipanskih stabala.

Uz akustičnu gitaru, gudački kvartet, klapu, harmoniku, mandolinu i udaraljke Belan je raznježio i rasplesao sve prisutne koji su se njihali uz njegove hitove. Pozdravio je okupljene s “Danima ljubavi”, a potom su “Rijeka snova”, “Dolazi ljubav”, “Plešem ispod oblaka”,“Ponoćna zvona”, “Ivona”, “Jagode i čokolada”, “Vino noći” i ostale pjesme odjekivale Sustipanom. Neno Belan ih je uz pratnju benda maestralno izveo.

- Svaki nastup za mene je veoma emotivan, a koncert u rodnom gradu posebno je emocionalno iskustvo. Odužit ću vam se lijepim pjesmama - kazao je, nastavivši izvoditi svoje starije i novije hitove. Belan je to doista i uradio te publici dodatno začinio ljetnu večer i navijačku euforiju.

- Savršen ambijent i genijalni Neno - bolje ne može - kazala nam je Ivona Žanić i nastavila plesati uz njegovu “Ivonu”.

Naslovnica Showbizz