Mozaik Showbizz

BEOGRADSKI TULUM

Andrea Andrassy otkrila da je Huljić bio njezina ljubav, pogledajte kako se poznato društvo sjajno provelo na rođendanu Nine Badrić

BEOGRADSKI TULUM

"Oduvijek sam htjela biti član žirija nekog talent showa . Uskoro na RTL-u kreće show 'Zvijezde', a ja imam čast sjediti uz ove prekrasne, talentirane ljude. I moju ljubav iz vrtićkih dana, Tončija" - napisala je na Instagramu radijska voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy, otkrivši pritom nježnu epizodu iz djetinjstva koja uključuje poznatog splitskog hitmejkera.

Da mu je i danas naklonjena svjedoči njezin odgovor komentatorici na Instagramu koja je upitala: "A što predstavlja Hulji kroz ovaj show u glazbi?".

Skok na wikipediju, javi se za 6 dana kad pročitaš sve što Tonči predstavlja:)" - odgovorila joj je Andrea Andrassy.


Andreini pratitelji su oduševljeni što će baš ona na svoj način dati obol komentiranju kandidata željnih estradnog uspjeha.

Upitana hoće li i ona možda zapjevati u showu, Andrea je odgovorila kako je "narod dovoljno propatio".

A da se članovi žirija Zvijezda, među kojima su i Jacques Houdek i Nina Badrić, na snimanju u Beogradu vrhunski provode svjedoče i objave zagrebačke pjevačice, koja je u nekom beogradskom restoranu uz finu hranu i pjesmu proslavila i rođendan.

A kako to zvuči kada Jacques i Nina udruže glasove za stolom uz poznati hit, pogledajte u videu...

 


 

 

 

 

Naslovnica Showbizz