Mozaik Showbizz

POČELI LJETNI GUŠTI

Odradila je i pedikure i depilacije: Danijela Dvornik otkrila s kim uživa u svojoj bračkoj oazi, što se fino sinoć jelo na teraci...

POČELI LJETNI GUŠTI

Za Danijelu Dvornik ljetovanje je počelo na najsavršeniji način, na njoj najdražem mjestu, Sutivanu na Braču. Već od polovice zime, Splićanka je vapila za svojom bračkom oazom sreće, a sad ju je konačno dočekala i to u osobito dobrom društvu, onom svoje unučice Balie Dee, koju valjda nitko u familiji Dvornik tako ne zove.
Pod nadimkom Pikuleta, Pikulica, Piki svi pratitelji zbivanja u životima Dvornikovih itekako dobro poznaju Ellinu kćerkicu.

"Ona meni izgleda tako nestvarno. Ko one bebe iz našeg djetinjstva sa svjetlucavim okama i bucmastim obraščićima, sa stalno razvučenim osmjehom i malim medenim prćastim nosićem..." - tek je jedan od nebrojenih "rastopljenih" komentara uz najnoviju, bračku fotografiju koju je objavila ponosna baka.

 

Faca ❤️#kupamosekupamo #nemavecesrece #grandmother #insenityworkout #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on


Danijela je tako ustvrdila da Pikuleta gušta u moru, na što su odmah svi apostrofirali dalmatinske gene, te je otkrila kakvu je večeru sebi sinoć spremila, nakon što je unučicu smjestila u krevetić.

U ovoj je kući s Dinom i Ellom proživjela najljepše dane i ne može se od nje odlijepiti: Danijela otkrila kako izgleda njezin raj na Braču

"Uspjela sam nakon vrlo intezivnog dana sa Pikuletom složiti sebi večeru. Ovih dana jedva uspijem staviti kremu na lice, a kamoli spremati normalnu hranu.

Ono što ovaj dan čini posebnim jest da je Pikuleta po prvi put ušla u more kao da joj je ovo stoti put. Gustala je. A i ja! Sada spava zasluženo, a u ja ću uskoro...treba mi sna" - napisala je poznata baka, koju su svi hvalili kako je "zmaj od žene".


Sa svojim pratiteljima Danijela je podijelila i to da se za Brač spremila od glave do pete.

"Pedikura, manikura, frizura, depilacija, shopping ....bio je to jedan nadasve pravi ženski dan nakon dugo vremena. Sve prije toga su bili muški dani! Spremna sam za lansiranje u drugu dimenziju, onu morsku" - napisala je prije tri dana sa kauča svog zagrebačkog stana.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz